Onderzoek

Het advieswerk van Synnoledge is gebaseerd op onderzoek. Onderzoek dat we zelf uitgevoerd hebben of onderzoek van derden. Onderzoek waarvan we weten dat het klopt. Een belangrijke motivatie hierbij voor ons is ‘weten hoe het zit’. Deze zelfde nieuwsgierigheid gebruiken we graag voor uw project of situatie. Met de resultaten van het onderzoek kunt u in uw organisatie aan de slag.

Onderzoek is uiteraard meer dan weergeven hoe het zit. Het wordt ingekaderd in uw concrete situatie en in het traject geven wij aan hoe u de resultaten toe kunt passen. Uiteindelijk is de kennis die wordt opgedaan niet bedoeld om op de plank te laten liggen, maar om te gebruiken.

Onderzoek wordt altijd vastgelegd. Maar het resultaat voor intern gebruik is anders dan voor extern gebruik. De vertaalslag van onderzoek naar goed leesbare publicatie, afgestemd op de doelgroep, kunnen wij ook voor u verzorgen. Het is hierbij geen probleem als de kennis vooral van derden afkomstig is.

Graag komen wij met u in contact hoe u optimaal gebruik kan maken van onze diensten op het gebied van onderzoek en onderzoekspublicatie!

Meer over onze andere diensten: Ontwikkeling, Advies en Second Opinions.

Image